Министерството за економија на 10.03.2021 година објави јавни повици за субвенционирање на микро и мали претпријатија, занаетчии и поддршка на женското претприемништво.

 

Јавен повик за субвенционирање на микро и мали претпријатија – ЛИНК  ДО ПОВИК

Јавен повик за финансиска поддршка на женско претприемништво – ЛИНК ДО ПОВИК

Јавен повик за субвенционирање на занаетчии  – ЛИНК ДО ПОВИК