Датум и Време: 2024-07-21 05:12

 

 Виртуелен настан за B2B состаноци помеѓу кластери, компании, универзитети и истражувачки центри. Фокус сектори:

· Технологии за океани и мориња

· Дигитални технологии

· Одржлив развој

 

Учеството на настанот не се наплаќа.

Сите заинтересирани компании потребно е да се регистрираат најдоцна до 8 јуни на https://innovatmatch-2020.b2match.io/