Одржана инфо сесија за повикот на ФИТР „Стартапувај 3“


На 20.05.2021 година со почеток од 11.00 часот Бизнис Центарот при Центарот за развој на Југоисточниот плански

Апликација за менторска поддршка за повикот „Стартапувај 3“Бизнис Центарот во рамките на Ваучерската шема за давање стручна помош овозможува БЕСПЛАТНА МЕНТОРСКА

ФИТР со нов јавен повик - СТАРТАПУВАЈ 3

ФИТР објавува нов јавен повик со важни новитети: Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва

Одржана презентација за Кoфинансирани грантови за технолошки развој за забрзан економски раст

На 05.03.2021 година со почеток од 11.00 часот Бизнис Центарот при Центар за развој на Југоисточниот плански регион

Апликација за менторска поддршка за фирми и ПЗУ кои ќе аплицираат преку новиот повик на ФИТР

Бизнис Центарот при Центарот за развој на Југоисточниот плански регион во рамките на Ваучерската шема за

Бизнис Центарот во поддршка на МСП од регионот за користење на средства од Фондот за иновации и технолошки развој

Бизнис Центарот кој е формиран во рамки на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион и функционира

Previous Next Play Pause
Одржана инфо сесија за повикот на ФИТР „Стартапувај 3“ Одржана инфо сесија за повикот на ФИТР „Стартапувај 3“
Апликација за менторска поддршка за повикот „Стартапувај 3“ Апликација за менторска поддршка за повикот „Стартапувај 3“
ФИТР со нов јавен повик - СТАРТАПУВАЈ 3 ФИТР со нов јавен повик - СТАРТАПУВАЈ 3
Одржана презентација за Кoфинансирани грантови за технолошки развој за забрзан економски раст Одржана презентација за Кoфинансирани грантови за технолошки развој за забрзан економски раст
Апликација за менторска поддршка за фирми и ПЗУ кои ќе аплицираат преку новиот повик на ФИТР Апликација за менторска поддршка за фирми и ПЗУ кои ќе аплицираат преку новиот повик на ФИТР
Бизнис Центарот во поддршка на МСП од регионот за користење на средства од Фондот за иновации и технолошки развој Бизнис Центарот во поддршка на МСП од регионот за користење на средства од Фондот за иновации и технолошки развој

СТРАТЕГИИ

ОБЈАВЕНИ ПОВИЦИ

Постави Прашање

Back to top