ФИТР со нов јавен повик - СТАРТАПУВАЈ 3

ФИТР објавува нов јавен повик со важни новитети: Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва

Одржана презентација за Кoфинансирани грантови за технолошки развој за забрзан економски раст

На 05.03.2021 година со почеток од 11.00 часот Бизнис Центарот при Центар за развој на Југоисточниот плански регион

Апликација за менторска поддршка за фирми и ПЗУ кои ќе аплицираат преку новиот повик на ФИТР

Бизнис Центарот при Центарот за развој на Југоисточниот плански регион во рамките на Ваучерската шема за

Бизнис Центарот во поддршка на МСП од регионот за користење на средства од Фондот за иновации и технолошки развој

Бизнис Центарот кој е формиран во рамки на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион и функционира

Зајакнети капацитетите на 4 Дневни центри за лица со телесна или ментална попреченост во Југоисточниот плански регион

Во рамките на проектот „Создавање на услови за поголема социјална инклузија на лицата со посебни потреби во

Previous Next Play Pause
ФИТР со нов јавен повик - СТАРТАПУВАЈ 3 ФИТР со нов јавен повик - СТАРТАПУВАЈ 3
Одржана презентација за Кoфинансирани грантови за технолошки развој за забрзан економски раст Одржана презентација за Кoфинансирани грантови за технолошки развој за забрзан економски раст
Апликација за менторска поддршка за фирми и ПЗУ кои ќе аплицираат преку новиот повик на ФИТР Апликација за менторска поддршка за фирми и ПЗУ кои ќе аплицираат преку новиот повик на ФИТР
Бизнис Центарот во поддршка на МСП од регионот за користење на средства од Фондот за иновации и технолошки развој Бизнис Центарот во поддршка на МСП од регионот за користење на средства од Фондот за иновации и технолошки развој
Зајакнети капацитетите на 4 Дневни центри за лица со телесна или ментална попреченост во Југоисточниот плански регион Зајакнети капацитетите на 4 Дневни центри за лица со телесна или ментална попреченост во Југоисточниот плански регион

СТРАТЕГИИ

ОБЈАВЕНИ ПОВИЦИ

Постави Прашање

Back to top