Датум и Време: 2021-03-05 11:00


Ги покануваме сите компании и ПЗУ да се пријават на инфо сесијата со Фондот за иновации и технолошки развој на која ќе се презентираат условите за аплицирање на отворениот јавен повик за инструментот за поддршка - Кoфинансирани грантови за технолошки развој за забрзан економски раст на следниот линк:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pc7IsdTBkDavS4I59KwVn0ZbGTwm_Cq2Z2l9vYDjPto/edit?fbclid=IwAR2IfbVJbZY6feB12rA4RMNjQuhM6TgFur_dvfLfhs20p8JxiJ7PN-2Xc9o#gid=822587218

 

Инфо сесијата ќе се одржи на 05.03.2021 година (петок) со почеток од 11:00 - 12:00 ч преку апликацијата ЗООМ на следниов линк: https://us02web.zoom.us/j/81618924745.

 

Meeting ID: 816 1892 4745
Passcode: 300404