Граѓаните на Југоисточниот плански регион ги рангираа приоритетните проекти за 2022 година

На 22 Април 2022 година во Хотел Сириус во Струмица од страна на Центарот за развој на Југоисточниот плански

РАБОТИЛНИЦА ЗА ПАМЕТНА СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈА ВО ЈУГОИСТОЧНИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион во рамки на проектот Одржлив Инклузивен Рамномерен

Прва форумска сесија во Југоисточниот плански регион

Одржувањето на првата форумска сесија на 10 март 2022 година го најави започнувањето на процесот на Регионални

Previous Next Play Pause
Граѓаните на Југоисточниот плански регион ги рангираа приоритетните проекти за 2022 година Граѓаните на Југоисточниот плански регион ги рангираа приоритетните проекти за 2022 година
РАБОТИЛНИЦА ЗА ПАМЕТНА СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈА ВО ЈУГОИСТОЧНИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН РАБОТИЛНИЦА ЗА ПАМЕТНА СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈА ВО ЈУГОИСТОЧНИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН
Прва форумска сесија во Југоисточниот плански регион Прва форумска сесија во Југоисточниот плански регион

СТРАТЕГИИ

ОБЈАВЕНИ ПОВИЦИ

Постави Прашање

Back to top