Датум и Време: 2021-02-26 11:00

 

Министерство за економија на РСМ и Проектот на УСАИД за развој на деловниот екосистем, организираат инфо средба со цел презентирање на програмата за конкурентност, иновации и претприемништво за 2021 година.


Настанот ќе се одржи виртуелно преку zoom платформа на 26ти февруари 2021 година со почеток од 11:00 часот со вклучување на следниот линк

 

Претставници на Министерството ќе одржат кратки презентации, но со цел подетална информираност и поттикнување дискусија во насока на одговор на прашања поврзани со мерките.