Почитувани,

Ве известуваме дека оваа веб страница има креирано електронска база на мали и средни прептријатија како и институции кои нудат поддршка за МСП и за таа цел Ве охрабруваме и повикуваме да ги запишете Вашите податоци со цел да бидете дел од регионалната електронска база.

Линк до базата : https://www.investinseregion.mk/index.php/mk/biznis-infrastruktura/baza-kompanii

Доколку наидете на било каков проблем слободно контактирајте не.

Остануваме со почит за понатамошна соработка,

 

Вашиот Регионален Бизнис Центар
Булевар Маршал Тито 1-1, Струмица