ОПШТИНА БОГДАНЦИ

ГРАДОНАЧАЛНИК: АНАСТАСИЈА ОЛУМЧЕВА

Т/F: 034/222-333; 034/221-077

Е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

WEB: www.bogdanci.gov.mk

 

 

ОПШТИНА БОСИЛОВО

ГРАДОНАЧАЛНИК: ЉУПЧО КОЛЕВ

Т/F: 034/371-600; 034/371-600

Е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

WEB: www.bosilovo.gov.mk

 

 

 

ОПШТИНА ВАЛАНДОВО

ГРАДОНАЧАЛНИК: НИКОЛЧЕ ЧУРЛИНОВСКИ

T/F: 034/382-007; 034/382-044

Е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

WEB: www.valandovo.gov.mk

 

 

 

ОПШТИНА ВАСИЛЕВО

ГРАДОНАЧАЛНИК: ВАНЧО СТОЈАНОВ

Т/F: 034/354-444; 034/353-007

Е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

WEB: www.opstinavasilevo.gov.mk

 

 

 

ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

ГРАДОНАЧАЛНИК: ИВАН ФРАНГОВ

Т/F: 034/213-843; 034/611-373

Е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

WEB: www.gevgelija.gov.mk

 

 

 

ОПШТИНА ДОЈРАН

ГРАДОНАЧАЛНИК: БОРЧЕ СТАМОВ

Т/F: 034/225-278; 034/225-278

Е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

WEB: www.dojran-info.com

 

 

 

ОПШТИНА КОНЧЕ

ГРАДОНАЧАЛНИК: БЛАГОЈ ЈОВАНОВ

Т/f: 034/630-325; 034/630-327

Е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

WEB: www.konce.gov.mk

 

 

 

ОПШТИНА НОВО СЕЛО

ГРАДОНАЧАЛНИК: БЛАЖО ВЕЛКОВ

Т/F: 034/355-202; 034/355-702

Е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

WEB: www.novoselo.gov.mk

 

 

ОПШТИНА РАДОВИШ

ГРАДОНАЧАЛНИК: САШКО НИКОЛОВ

Т/F: 032/635-007; 032/630-290

Е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

WEB: www.radovis.gov.mk

 

 

 

ОПШТИНА СТРУМИЦА

ГРАДОНАЧАЛНИК: ЗОРАН ЗАЕВ

Т/F: 034/348-030; 034/320-544

Е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

WEB: www.strumica.gov.mk